
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه: 11 فهرست مطالب: مقدمه فرآیند طراحی محفظه ی خشک کن خشک کن های تصعیدی صنعتی نکات ویژه در مورد خشک کردن تصعیدی مواد غذایی نکات کیفی در خشک کردن تصعیدی مواد غذایی مقدمه محصولات غذایی را که نسبت به حرارت حساس می باشد اغلب از طریق تصعید رطوبت خشک می کنند. در خشک کردن تصعیدی، ابتدا محصول مورد نظر منجمد می شود، سپس حلال (که معمولاً آب می باشد) منجمد شده و از طریق تصعید تحت خلاء از ماده غذایی خارج می ش ...