دانلود گزارش کارآموزی با موضوع کارخانه تولید پودر آب پنیر و شیر خشک صنعتی، در قالب word و در 26 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
فصل اول: 1-1- معرفی محل کارآموزی 1-2- چارت سازمانی 1-3- مراحل تولید 1-3-1- پودر آب پنیر 1-3-2- شیر خشک 1-4- شرح فرآیند تولید شیر خشک و پودر آب پنیر 1-4-1- تجهیزات واحد دریافت 1-4-2- تغلیظ کننده 1-4-3- سیستم کریستالیز 1-4-4- سیستم خشک کن پاششی 1-4-5- فوری سازی پودر 1-4-6- غربال ویبره 1-4-7- سیستم انتقال پودر 1-4-8- سیستم کنترل اتوماسیون 1-4-9- واحد شستشو (cip) 1-5- محصولات 1-6- معرفی محصول 1-6-1- آب پنیر، تولیدات آب پنیر 1-6-2- تاریخ آب پنیر 1-6-3- انواع آب پنیر 1-6-4- اجزا آب پنیر 1-6-5- موارد مصرف پودر آب پنیر
فصل دوم: 2-1- شرح کارآموزی 2-1-1- اندازه گیری دانسیته 2-1-2- انجام تست الکل 2-1-3- اندازه گیری لاکتوز 2-1-4- اندازه گیری رطوبت 2-1-5- اندازه گیری چربی 2-1-6- اندازه گیری پروتئین 2-1-7- روش تشخیص جوش شیرین 2-1-8- روش تشخیص سود 2-1-9- تعیین ماده خشک در مواد اولیه 2-1-10- نمونه گیری 2-1-11- نمونه برداری از محصول نهایی