دانلود پاورپوینت با موضوع ریخته گری کوبشی (ریخته گری اسکوئیز)، در قالب ppt و در 47 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه تاریخچه مواد مورد استفاده تفاوت با دایکست انواع ریختهگری اسکوئیز (کوبشی) ریختهگری اسکوئیز مستقیم ریختهگری اسکوئیز غیرمستقیم کاربردهای ریختهگری اسکوئیز (کوبشی) ویژگیهای ریختهگری اسکوئیز (کوبشی) آلیاژهای قابل استفاده شرح مراحل ( Process Description ) تاثیر فشار متغیرهای تحت کنترل مزایای ریخته گری کوبشی کنترل کیفیت (Quality Control ) بررسی عیوب آخالهای اکسیدی جدایش فشار پایین (segregation ) جدایش محوری (Centerline segregation ) تاول زدن (Bliltering) ترک گرم چسبیدن جدایش در زمان خروج ریز ساختار کاربرد محصولات منابع
بخشی از متن پاورپوینت:ریخته گری کوبشی با نام آهنگری فلز مایع نیز، شناخته می شود. در این فرآیند، فلز مذاب داخل قالب (درون یک صفحه قالب)، جای گرفته و صفحه دیگر قالب با فشار هیدرولیکی بسته می شود و تا انجماد مذاب فشار ادامه دارد. فشار بالای به کار برده شده و انجماد سریع در سطح قطعه به دلیل سرعت بالای انتقال حرارت قالب، باعث نزدیک شدن خواص مکانیکی قطعه ریخته گری به خواص مکانیکی قطعه آهنگری شده می شود. این فرآیند در سال 1960 در ایالات متحده معرفی شد. پس از منتشر شدن به صرفه بودن این روش برای ریخته گری آلیاژهای غیر آهنی پذیرفته شد و گسترش یافت. آلیاژهای آلومینیوم، منیزیم و مس به سهولت با این روش قابلیت تولید دارند. به رغم عمر کوتاهی که سنبه با گوشه های تیز در تولید آلیاژهای آهنی دارد، با این حال به دلیل کاهش هزینه های تولیدی از لحاظ نیروی انسانی و صرفه جویی در مواد، این فرآیند برای این گونه آلیاژها نیز اتخاذ می شود.
فرآیند ریخته گری فشاری با فرستادن ذوب به درون یک قالب از پیش گرم شده و ایجاد فشار هیدرولیک آغاز می شود. این فشار به 140 Mpa می رسد و فلز تحت فشار منجمد می شود.
مراحل: ذوب آلیاژ و پوشش کاری قالب شارژ قالب فرستادن سنبه و انجماد تحت فشار خروج قطعه و شارژ برگشتی در کوره