دانلود تحقیق با موضوع مورفولوژی و زراعت لوبیای معمولی،در قالب word و در 58 صفحه، قابل ویرایش، شامل: مقدمه طبقهبندی
بخش اول: مورفولوژی لوبیا 1- تعریف مورفولوژی2- ریشه 3- ساقه اصلی4- چگونگی رشد5- شاخهها6- برگها7- گل آذین8- گل9- میوه- دانه بخش دوم: زراعت لوبیا1- آب و هوای مناسب کاشت2- خاکهای مناسب کاشت 3- کاشتموقع کاشت، طرز کاشت، عمق کاشت، مقدار بذر در هکتار 4- داشت5- برداشت6- انبار کردنمنابع
بخشی از مقدمه تحقیق:در میان خانواده لگومینوز، گیاهانی وجود دارند که دارای دانههای خوراکی هستند. لوبیایی یکی از مهمترین این گیاهان است که در میان پنج قاره پراکنده شده و جزء اصلی رژیم غذایی مردم این پنج قاره محسوب میشود. مخصوصاً این گیاه در مرکز و جنوب آمریکا کشت و کار شده و مورد مصرف غذایی مردم آن سرزمین قرار میگیرد (شکل شماره 1). مکزیک میتواند به عنوان مهمترین مرکزی که احتمالاً این گیاه در آن جا شناخته شده و یا حداقل به عنوان مرکز تنوع و انتشار قرار گرفته باشد، معرفی شود. کاشت لوبیا یکی از قدیمیترین کشت هاست که بر اساس نظر باستانشناسان، زراعت این گیاه به 5000 سال قبل از میلاد مسیح باز میگردد. کلمبیایی های اولیه، اولین کسانی بودند که انواع متفاوتی از این گیاه را کشت نموده و اسامی و نامهای متفاوت بومی برای آن در نظر گرفتند. این اسامی شامل Frijol و Proto و غیره میباشد. لوبیا گیاهی است یکساله و علفی که دارای ساقه های بندبند میباشد. تعداد بندها و فاصله آنها از هم بستگی به تیپ لوبیا دارد. لوبیا گیاهی خودگشن بوده و گونههای مختلف آن از نظر شکل بوته، طول و غلاف و تعداد دانه در غلاف و اندازه دانه با هم متفاوت میباشند ...