فایل جی

دریافت مقالات علمی و پروژه های دانشجویی

فایل جی

دریافت مقالات علمی و پروژه های دانشجویی

تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی

تحقیق شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی




دانلود تحقیق با موضوع شرکت تولید کننده رب گوجه فرنگی،
در قالب word و در 168 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

چکیده

بخش اول: کنسرو رب گوجه فرنگی
مقدمه
تاریخچه صنعت کنسرو
تاریخچة کنسروسازی در ایران
تولید رب گوجه فرنگی

فصل اول:
1-1 پیدایش گوجه فرنگی
2-1 ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
3-1 کشت گوجه فرنگی
4-1 برداشت گوجه فرنگی
5-1 حمل گوجه فرنگی

فصل دوم:
1-2 گزارش از شرکت صنایع غذایی گلستان عصاره تولید کنندة رب گوجه فرنگی دلند
2-2 نفشة ساختمانی شرکت
3-2 روند تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
1-3-2 دریافت گوجه فرنگی
2-3-2 شستشو
3-3-2 سورت کردن
4-3-2 خرد و له کردن
5- 3-2 حرارت مقدماتی
6-3-2 استخراج و تصفیه پالپ
7-3-2 تغلیظ آب گوجه فرنگی
4-2 بسته بندی
1-4-2 بسته بندی قوطی
1-1-4-2 افزودن نمک
2-1-4-2 پاستوریزاسیون
3-1-4-2 پر کردن
4-1-4-2 دربندی قوطی
5-1-4-2 تونل پخت
6-1-4-2 تاریخ زدن
7-1-4-2 بسته بندی قوطی
2-4-2 بسته بندی اسپتیک
5-2 انبار

فصل سوم: تأسیسات
1-3 دیگ بخار
2-3 کمپرسور هواسان
3-3 سیستم آبرسانی
4-3 سیستم فاضلاب
6-3 سیستم اطفای حریق

فصل چهارم: آزمایشات کنترل کیفیت
مقدمه
1-4 آزمایشات فیزیکوشیمیایی
2-4 آزمون های میکروبی
3-4 بررسی ویژگی های ارگانولپتیکی
4-4 ارزیابی دربندی قوطی
5-4 آزمون های آب
6-4 فرم ارزیابی محصول

بخش دوم: شیر و فرآورده های آن

فصل پنجم:
مقدمه
1-5 تعریف شیر
2-5 خواص فیزیکی شیر سالم
3-5 اجزای اصلی شیر
4-5 بی ثباتی ترکیبات شیر

فصل ششم: گزارش از کارخانة پگاه گلستان تولید کنندة شیر پاستوریزه و فرآورده های آن
1-6 معرفی کارخانه
2-6 نحوة تأمین شیر موردنیاز مجتمع
3-6 جمع آوری و حمل شیر به کارخانه
4-6 فرایند دریافت شیر خام
5-6 اهمیت کیفیت بهداشتی شیر خام
   
فصل هفتم: فرآیند صنعتی شیر
1-7 جداسازی چربی و تمیز کردن شیر
2-7 هموژنیزاسیون
3-7 عملیات حرارتی
   
فصل هشتم: فرآورده های تولیدی کارخانه
1-8 شیر
1-1-8 شیر پاستوریزه
2-1-8  شیر استریلیزه
2-8 ماست
1-2-8 خصوصیات شیر  مصرفی در تولید ماست
2-2-8 استارتر در تولید ماست
3-2-8 مراحل تولید ماست
4-2-8 ساختار تشکیل ماست
3-8 پودر شیرخشک و پودر آب پنیر
1-3-8 پودر شیرخشک
2-3-8 پودر آب پنیر
3-3-8 بسته بندی
4-3-8 موارد مصرف
5-3-8 کنترل کیفی
   
فصل نهم :
1-9 نحوة نگهداری شیر و فراورده های آن
2-9 مقایسه ارزش غذایی شیر خام، شیر پاستوریزه و شیر استریلیزه
3-9 افزودنی های مجاز
4-9 بازدارنده های رشد میکروبی

فصل دهم: آزمایشات کنترل کیفیت
1-10 آزمون های شیمیایی
1-1-10 اندازه گیری درصد چربی
2-1-10 اندازه گیری درصد پروتئین
3-1-10 تعیین مادة خشک
4-1-10 آزمونهایی که در هنگام دریافت شیر خام انجام می گیرد
5-1-10 تشخیص آنتی بیوتیک در شیر
6-1-10 تست فسفاتاز
7-1-10 تست پراکسیداز
8-1-10 تست آب اکسیژنه
9-1-10 تعیین درصد نمک
10-1-10 تعیین اسیدیته
11-1-10 تعیین غلظت سود و اسید
2-10 آزمون های میکروبی
1-2-10 آزمایش احیاء متیلن بلو در شیر خام (ردوکتاز)
2-2-10 آزمون اسپورکانت
3-2-10 شمارش کلی میکروب ها (توتا)
4-2-10 روش شمارش و تشخیص کلیفرم ها
5-2-10 روش جستجو و شناسایی اشریشیاکلی
6-2-10 شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس
7-2-10 روش شناسایی کپک ها (کپک و مخمر)
8-2-10 تست فینگر
9-2-10 کشت آب مسیرهای CIP
3-10 فرم ارزیابی محصولات

نتیجه گیری
منابع و مآخذ
ضمیمه

تعداد مشاهده: 7265 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 168

حجم فایل:14,397 کیلوبایت



دانلود فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.