دانلود تحقیق با موضوع مراحل طراحی و ساخت یک واحد دستگاه بیوگاز و آزمایش آن با کود حیوانی، در قالب word و در 143 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
1- بررسی منابع 5 1-1- تعریف بیوگاز 5 1-2- منابع تولید بیوگاز 6 1-3- نحوه تولید بیوگاز 7 1-4- اصول هضم بی هوازی در تولید بیوگاز 8 1-5- مراحل شیمیائی تخمیر مواد آلی (شامل چربی ها، هیدرات های کربن و پرتئین ها) 12 1-5-1- تخمیر چربی ها 12 1-5-2- تخمیر هیدرات های کربن 12 1-5-3- تخمیر پروتئین ها 13 1-6- پارامترهای مؤثر بر فرآیند هضم بیهوازی 13 1-6-1- درجه حرارت محیط تخمیر 14 1-6-2- اسیدیته ((PH 16 1-6-3- میزان حضور مواد مغذی در محیط (C/N) 16 1-6-4- درجه غلظت مواد 17 1-6-5- میزان حضور عوامل سمی 17 1-6-6- مدت زمان ماند مخلوط در مخزن هضم 18 1-6-7- هم زدن محتویات مخزن هضم و هموژنیزه کردن محتویات 19 1-6-8- آماده سازی مواد خام قبل از بارگیری 20 1-6-9- وجود مواد تسریع کننده واکنش 21 1-6-10- اصلاح و تغییر در طراحی دستگاه بیوگاز 21 1-6-11- مواد افزودنی شیمیائی 21 1-6-12- تغییر دادن نسبت خوراک دستگاه 21 1-6-13- محیط بی هوازی (بسته) 22 1-7- انواع روش های بارگذاری مخازن هضم: 22 1-7-1- سیستم پیوسته: 22 1-7-2- سیستم نیمه پیوسته: 22 1-7-3- سیستم ناپیوسته: 22 1-8- جمع آوری بیوگاز تولیدی: 23 1-9- بیوگاز و کود حاصل از آن: 24 1-10- ساختار کلی دستگاه تولید بیوگاز: 24 1-10-1- حوضچه ورودی: 24 1-10-2- حوضچه خروجی: 25 1-10-3- مخزن تخمیر: 25 1-10-4- محفظه گاز: 26 1-11- مهم ترین طرح های بیوگاز ساخته شده در جهان: 28 1-11-1- دستگاه بیوگاز عمودی 28 1-11-2- دستگاه بیوگاز افقی 30 1-11-3- دستگاه بیوگاز مشترک 31 1-11-4-دستگاه بیوگاز مدل چینی (قبه ثابت) 32 1-11-5- دستگاه بیوگاز مدل فرانسوی 34 1-11-6- دستگاه بیوگاز با لولههای چرمی 35 1-11-7-دستگاه بیوگاز با مخزن پلی اتیلنی 37 1-11-8- دستگاه بیوگاز با سرپوش شناور (مدل هندی): 37 1-11-9- دستگاه بیوگاز مدل تایوانی (واحدهای بالونی): 39 1-11-10- دستگاه بیوگاز مدل نپال: 40 1-12 - مروری بر مطالعات انجام شده 40 2- مواد و روش ها 49 2-1- مراحل ساخت واحد بیوگاز با تمام جزئیات آن: 49 2-1-1- انتخاب مکان ساخت واحد بیوگاز 49 2-1-2- بررسی شرایط جوی 51 2-1-3- بررسی شرایط خاک منطقه 51 2-1-4- بررسی مواد آلی مورد نیاز 52 2-1-4-1- کود مرغی 52 2-1-4-2- کود بلدرچین 52 2-2- طراحی و ساخت اتاقک عایق: 53 2-2-1- طراحی اتاقک عایق 53 2-2-2- ساخت اتاقک عایق 53 2-2-3- دریچه خروجی: 54 2-3- مراحل طراحی و ساخت مخزن هضم دستگاه: 55 2-3-1- طراحی مخزن هضم: 55 2-3-2- ساخت دستگاه: 57 2-3-2-1- انتخاب مخزن هضم: 58 2-3-2-2- لوله ورودی: 58 2-3-2-3- لوله خروجی: 59 2-3-2-4- فشار سنج: 61 2-3-2-5- طراحی المنتها: 62 2-3-2-6- PH متر: 66 2-4- عایق کاری مخزن هضم 66 2-5- تست رآکتور 67 2-5-1- تست دستگاه با آب برای اطمینان از آب بندی بودن: 67 2-5-2- تست صحت کار المنتها: 68 2-5-3- تست گازبندی مخزن: 68 2-6- مشخصات دستگاه تست گاز: 70 2-6-1- دستگاه آنالایزر گاز ساخت کمپانی Testo آلمان 70 2-7- معرفی شبکه عصبی 71 2-8- شبکه عصبی مصنوعی 71 2-8-1- شبکه پس انتشار پیش خور (FFBP) : 76 2-8-2- شبکه های پس انتشار پیشرو (CFBP): 76 2-8-3- الگوریتم لونبرگ- مارکوارت (LM) 77 2-8-4- الگوریتم تنظیم بیزی (BR) 77 2-8-5- مجذور میانگین مربعات خطا 78 2-8-6- خطای میانگین مطلق 78 2-8-7- ضریب تعیین (همبستگی) 78 2-9- انجام آزمایش: 79 3- نتایج 81 3-1- ساخت رآکتور 81 3-2- آزمایش کود مرغی در دمای 35 درجه سانتیگراد 83 3-2-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 84 3-2-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 85 3-2-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 86 3-3- آزمایش کود مرغی در دمای 30 درجه سانتیگراد 87 3-3-1- بررسی اثر دما بر حجم بیوگاز تولیدی از کود مرغی 87 3-3-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود مرغی 87 3-3-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود مرغی 88 3-4- آزمایش کود بلدرچین در دمای 35 درجه سانتیگراد 89 3-4-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 90 3-4-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز کود بلدرچین 91 3-4-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 92 3-5- آزمایش با کود بلدرچین در دمای 30 درجه سانتیگراد 93 3-5-1- بررسی اثر دما بر روی حجم بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 93 3-5-2- بررسی اثر دما بر روی فشار بیوگاز تولیدی از کود بلدرچین 94 3-5-3- بررسی اثر PH بر روی تولید بیوگاز کود بلدرچین 95 3-6- بررسی و مقایسه پارامترهای کود مرغی و بلدرچین در دمای مشخص 96 3-6-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 96 3-6-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 97 3-6-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 35 درجه سانتی گراد 98 3-6-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 99 3-6-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 100 3-6-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی و بلدرچین در دمای 30 درجه سانتی گراد 101 3-7- بررسی و مقایسه پارامترها در دو دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102 3-7-1- مقایسه حجم گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 102 3-7-2- مقایسه فشار گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 103 3-7-3- مقایسه PH گاز تولیدی کود مرغی در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 104 3-7-4- مقایسه حجم گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 105 3-7-5- مقایسه فشار گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 106 3-7-6- مقایسه PH گاز تولیدی کود بلدرچین در دمای 30 و 35 درجه سانتی گراد 107 3-8- نتایج شبکه عصبی 108 3-8-1- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود مرغی 109 3-8-1-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود مرغی 109 3-8-1-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود مرغی 111 3-8-1-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود مرغی 114 3-8-2- بررسی نتایج شبیه سازی در شبکه عصبی برای کود بلدرچین 116 3-8-2-1- بررسی فشار گاز در آزمایش کود بلدرچین 116 3-8-2-2- بررسی ph گاز در آزمایش کود بلدرچین 118 3-8-2-3- بررسی حجم گاز در آزمایش کود بلدرچین 121 4- منابع: 125