در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است : فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه 1 قسمت کنترل کیفی 2 تهیه بدنه 9 انواع خاک مورد استفاده در کاشی سپهر 10 تهیه رنگ و لعاب 13 قسمت پرس واحد 15 نکاتی در مورد پرسها 17 کوره 19 مشخصات کوره تونلی 23 آزمایش اکسید اسیون کوره تونلی 25 نتایج ، آموزش های کلی و اشکالات در کارخانه 29 گزارش کلی از خط تولید کارخانه کاشی سپهر 30 دستگاههای مورد استفاده 41
مقدمه : در صنایع کاشی سازی و آجرهای نسوز کلاً تولیدات سرامیکی احتیاج به مواد اولیه ( مواد معدنی ) بوده که زیر بنای ساخت و تهیه این نوع از فرآورده ها می باشد که به جز چند مورد خیلی کم به صورت مصنوعی درکارخانجات مختلف تهیه می شود و بعنوان مواد اولیه به کارخانه های کاشی و سرامیک سازی آورده می شود . بقیه مواد اولیه از طبیعت به صورت کانی های مختلف استخراج که بنام معادن مختلف نامگذاری می شوند به کارخانجات حمل می شوند که اکتشاف و پی جویی مواد اولیه مورد نیاز توسط کارشناسان ما زمین شناسی و درون صورت می گیرد و نحوه بهره برداری و استخراج آنها برنامه ریزی می گردند که این مواد اولیه خوشبختانه در سرزمین ایران به فراوانی دیده می شود و درحال حاضر کاشی سپهر از چندین نوع ماده معدنی استفاده می کند که به صورت های مختلف به کارخانه حمل گردیده که در اینجا اسامی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و تعمیرات رفتاری آنها در برابر روان کننده ها بررسی می شود مانند : (حرارت ، پخت و غیره ) مواد تقریباً معروف : 1- کائولن سرکویر 4- کائولن زئور 7-خاک آباده (معدن استقلال) 2- کائولن کوشا-نصرت 5- کائولن زاویه میاه 8- دولومیت تیدار 3- کائولن تاکستان 6- تعولیت مساوی 9- تاک تیدار قسمتهای مختلف که در طول مدت کار آموزی در آن قسمتها فعالیت انجام شده : 1- قسمت کنترل کیفی مواد (آزمایشگاه ) 2- قسمت تهیه بدنه 3- قسمت پرس 4- قسمت کوره 5- قسمت تهیه لعاب 6- قسمت خطوط لعاب
1- قسمت کنترل کیفی (آزمایشگاهی ) خصوصیات فیزیکی برای مواد اولیه : 1- شناخت تک اولیه : تگ اولیه کائولن سرکویر سفید مایل به زرد می باشد و دارای سانتی در حدود 5/3-3 بر اساس جدول موس می باشد که دارای ناخالصی نسبتاً کمتر نسبت به بقیه خاکها دارد که مراحل زیر بصورت آزمایش در آزمایشگاه بر روی آن انجام می گیرد . 1- فاکتورپرت گیری 2- بررسی مدت زمان سایش ـ مقدار آبگیری – تنظیم دانسیته و ویسکوزیته 3- رقیوز 7- خشک کردن دوغاب 8- پرس کردن 9- رطوبت سنجی پودر 10- انبساط کاشی پس از پرس کردن 11- مقاومت خام 12- مقاومت بیسکویت 13- انقباض فاکتور پرت گیری : پرت در لغت به معنای گازهای فرار و ذرات آب موجود که در اثر بالا رفتن حرارت از خاک جدا میگردد برای گرفتن پرت مقداری از نمونه خاک مورد نظر را روی یک کاشی ، در یک ظرف ریخته و داخل درایر (خشک کن ) که حرارت 110-100 درجه سانتی گراد داشته می گذاریم تا آب ظاهری بین ذرات از آن به صورت بخار خارج گردد و نمونه مورد نظر ما خشک گردد مدت زمان حداقل 12 ساعت باید در درایر قرار گیرد . یک کوزه چینی را کاملاً تمیز کرده و خشک می نماییم . کوزه را به وسیله ترازوی دیجیتالی و یا ترازوی دقیق وزن نموده که دقت وزن آن تا 1/0 گرم می باشد .
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد. (فایل قابل ویرایش است ) تعداد صفحات : 43